Politikens Poptillæg #62: Hvorfor alle snakker om S-town

April 20, 2017

Det er nok den mest hypede podcastserie siden Serial. Og det er da også samme produktionsselskab, der står bag podcasten S-town, hvor reporteren Brian Reed bliver kontaktet af John B. McLemore, en urmager med en dybt fascinerende personlighed og et meget komplekst had/kærlighedsforhold til sin hjemby, Woodstock, Alabama. 

Podcasten hyldes for sine nærmest litterære kvaliteter, og for nuanceret at skildre et lille stykke af USA, der oftes bliver portrætteret stereotypt i medierne. Men der er også blevet spørgsmålstegn ved Brian Reeds journalistisk etik, og om de ikke taler alt for meget i telefon.

I denne uges Politikens Poptillæg har vi samlet et podcastkyndigt panel, der diskuterer den banebrydende podcastseries stjernestunder og problematiske aspekter. Vi taler om John B. McLemore, der muligvis er den mest interessante og rørende dokumentariske hovedperson i lang tid, og om hvad du ellers skal kaste dig over af podcast, hvis du har slugt S-town og er sulten efter mere. 

Panel: Anne Pilegaard Petersen; Radiodokumentarist på P1 Baglandet, Lone Nikolajsen; Kulturskribent på information, Mikkel Vuorela; Podcastredaktør og journalist på Politiken.

Vært: Lucia Odoom

Redaktion: Lucia Odoom, Christine Runøe, Astrid Skov og Mikkel Vuorela

00:0000:00