Politikens Poptillæg SPECIAL: Farvel til SKAM

July 6, 2017

 

Dedikerede SKAM-fans har siddet klar verden over de sidste par måneder og ventet med en heroinjunkies utålmodighed på nye klip i serien om den unge klike på Nissen Gymnasium. NKR-serien har haft en helt uforudsigelig stærk effekt på sit publikum - og også på alle dem, der måske egentlig var for gamle til at følge med i en flok 16-åriges dagligdag.

Selvom Politikens Poptillæg egentlig er gået på sommerferie, så var vi selvfølgelig nødt til at mødes en sidste gang og lukke SKAM-kapitlet med manér. Lyt med, når panelet taler om yndlingskarakterer, om Sana som repræsentant for den muslimske pige, plotsnyd og ligegyldige scener i denne Politikens Poptillæg SPECIAL. Du kan også høre, hvordan det gik, da hele ballon-gjengen (a.k.a drengegruppen fra SKAM) gæstede et SKAM-arrangement på Schæffergården i Jægersborg som deciderede superstjerner, der fik pigerne til at hvine og de voksne til at tigge om selfies.

Panelet: Kizaja Ulrikke Routhe-Mogensen: Litteraturanmelder på Politiken, Linea Maja: Anmelder på Information, Lone Nikolajsen: Kulturskribent på Information.

Vært: Lucia Odoom

 

Redaktion: Lucia Odoom, Christine Runøe, Astrid Skov og Hanne Budtz-Jørgensen

 

00:0000:00